Όροι Χρήσης

Αγαπητέ πελάτη,
Σε ευχαριστούμε που επέλεξες την εταιρεία μας Dream Opti O.E για τις αγορές σου. Προς όφελος δε της πλέον αρμονικής και αποδοτικής συνεργασίας μας που προκύπτει άμεσα μετά την υπογραφή της παραγγελίας, θα θέλαμε να αποδεχθείς και να συμφωνήσεις στους πιο κάτω όρους:

Όλα τα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος όταν είναι άμεσα διαθέσιμα θα αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα μετά την εντολή ολοκλήρωσης της παραγγελίας. Όταν δεν υπάρχει διαθεσιμότητα θα υπάρχει επικοινωνία με τον πελάτη.

Όλα τα έξοδα τραπεζικής συναλλαγής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Με την παραλαβή εξασφαλίζεται η συμφωνία που προκύπτει από τους οικονομικούς όρους της παραγγελίας.

Για τυχόν προβλήματα με τη μεταφορά των προϊόντων, η ευθύνη είναι της μεταφορικής και όχι τους καταστήματος.

Τα προϊόντα μας, έχουν εγγύηση, όπως αυτή προκύπτει και από τους κατασκευαστές προμηθευτές μας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ
Επιστροφές γίνονται δεκτές κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη με δελτίο αποστολής και εφόσον δεν έχει ανοιχτεί το προϊόν και παραμένει σε άριστη κατάσταση και τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ
Για να ακυρώσεις την παραγγελίας σου όσο αυτή δεν έχει εκτελεστεί, επικοινώνησε μαζί μας μέσω email στο info@opti.gr αναφέροντας τον αριθμό παραγγελίας σου. Εναλλακτικά τηλεφώνησε στο 210 300 6784

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
Προκειμένου να πραγματοποιήσεις μία επιστροφή, λάβε υπόψη σου τα παρακάτω:

  • Σε περίπτωση που το προϊόν συνοδεύεται από δώρο, αυτό πρέπει να επιστραφεί μαζί με το προϊόν.
  • Η συσκευασία της αποστολής πρέπει να είναι ασφαλής, ώστε να προληφθούν τυχόν φθορές κατά την μεταφορά. Η εταιρεία μας δεν φέρει την ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής.
  • Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη (εφόσον η αιτία δεν είναι δικό μας λάθος).
  • Για να μπορέσει να επιστραφεί το προϊόν θα πρέπει η συσκευασία να είναι κλειστή και να μην έχει ανοιχτεί.
  • Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων ή ακύρωση παραγγελίας, η επιστροφή των χρημάτων σου θα ολοκληρωθεί εντός δέκα ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων ή την ημερομηνία ακύρωσης της παραγγελίας αντίστοιχα.

*Εμπορεύματα που είναι ειδική παραγγελία δεν επιστρέφονται.