Πολιτική Απορρήτου

Στο Opti.gr σεβόμαστε την ιδιωτικότητα των χρηστών και των πελατών μας και επιδιώκουμε να την προστατεύουμε. Αυτό σημαίνει ότι δεσμευόμαστε να χειριστούμε όλες τις παρεχόμενες πληροφορίες με τη μέγιστη δυνατή φροντίδα και αίσθημα ευθύνης. Επιπλέον, δεσμευόμαστε να τηρούμε τους σχετικούς νόμους περί απορρήτου δεδομένων καθώς και την πολιτική απορρήτου.

Η συμμόρφωση με την πολιτική απορρήτου των χρηστών και των πελατών του Opti.gr καθώς και η συμμόρφωση με τους σχετικούς κανονισμούς προστασίας δεδομένων απαιτούνται από όλους τους συνεργάτες μας και από τρίτους.

Ο φορέας που είναι υπεύθυνος για την επεξεργασία δεδομένων είναι:
Dream Opti O.E
Εγγλέζος Ιωάννης
Αριστοφάνους 54 β
Περιστέρι,12134
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: giannis@opti.gr Τηλέφωνο: 210 300 6784

Συλλογή και χρήση προσωπικών δεδομένων

Συλλέγουμε, αποθηκεύουμε και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα που είναι απαραίτητα για την εκτέλεση των συμβατικών υποχρεώσεων μεταξύ εμάς και του χρήστη σύμφωνα με όλους τους ισχύοντες νόμους. Αυτό περιλαμβάνει την αποθήκευση δεδομένων για πιθανές αξιώσεις εγγύησης που ενδέχεται να προκύψουν μετά την εκπλήρωση της σύμβασης.

Επιπλέον, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας εντός των ορίων του νόμου για δικούς μας σκοπούς μάρκετινγκ, να βελτιστοποιήσουμε τις προσφορές μας στο διαδίκτυο και να βελτιώσουμε την εμπειρία αγορών σας, αυξάνοντας την ευκολία ή δείχνοντάς σας προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν να αγοράσετε.

Συλλέγουμε, επεξεργαζόμαστε και χρησιμοποιούμε προσωπικά δεδομένα μόνο σύμφωνα με αυτή τη συμφωνία.

Τα προσωπικά δεδομένα σημαίνουν όλα τα δεδομένα που παρέχετε στους ιστοτόπους μας που περιέχουν πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητά σας (όπως όνομα, διεύθυνση, αριθμός τηλεφώνου).

Λογαριασμός

Στη σελίδα της παραγγελίας, σας δίνεται η δυνατότητα να δημιουργήσετε τον προσωπικό λογαριασμό πελάτη, εισάγοντας έναν κωδικό πρόσβασης. Αποθηκεύουμε και επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας (όνομα, διεύθυνση, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) καθώς και τα δεδομένα των αντίστοιχων παραγγελιών σας για λογιστικούς σκοπούς.

Φυσικά, μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας οποιαδήποτε στιγμή για να εφαρμοστεί μελλοντικά, στέλνοντάς μας γραπτή ειδοποίηση (για παράδειγμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή επιστολής). Μόλις λάβουμε την ειδοποίηση ανάκλησης, θα διαγράψουμε τα δεδομένα σας.

Η παραγγελία στο κατάστημα μας είναι δυνατή χωρίς τη δημιουργία λογαριασμού πελάτη.

Κρυπτογράφηση δεδομένων

Για να εξασφαλίσετε τα ιδιαίτερα ευαίσθητα δεδομένα σας, χρησιμοποιούμε το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) για να επεξεργαστείτε την πληρωμή σας. Έτσι, τα δεδομένα πληρωμής κρυπτογραφούνται κατά τη διάρκεια της μετάδοσης.